Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزیدگان جوایز مسابقه کشوری نقاشی، شعر و داستان کوتاه با موضوع کرونا از سوی پژوهشگاه رویان تقدیر شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل ازپژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، این پژوهشگاه به عنوان یک مرکز علمی معتبر و مرجع، بر خود فرض دانسته است تا در شرایط کنونی کشور در کنار سایر مراکز علمی، تحقیقاتی و درمانی در حل موضوع “بیماری کرونا” مشارکت جدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس  از ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ فراخوان مسابقه کشوری نقاشی(برای دانش آموزان ابتدایی ۱ و ۲)، شعر و داستان کوتاه(برای دانش آموزان متوسطه ۱ و ۲) را با موضوع کرونا-امید و توکل، کرونا-تحقیقات علمی و کرونا-مبارزه همگانی، آغاز و با استقبال گسترده ای از سوی خانواده‌های دانش آموزان سراسر کشور مواجه شد.

فرآیند داوری آثار آغاز شد و در مرحله اول حدود ۱۰۰ اثر به (عنوان منتخب) در روز عید سعید فطر اعلام شد، سپس در مرحله دوم از میان آثار منتخب ۱۴ اثر به عنوان آثار برگزیده و ۱۵ اثر به عنوان آثار برجسته، مجموعا ۲۹ اثر در تاریخ ۸ خرداد ماه به مناسبت بیست و نهمین سالگرد تاسیس پژوهشگاه رویان اعلام شد.

نهایتا در دهه ولایت و در ایام عید سعید غدیر خم و در مرداد ماه جاری به دلیل محدویتهای بهداشتی، از جمله ۲۹ برنده، ۸ دانش آموز حائز رتبه‌های برتر و برگزیده که ساکن شهر تهران بودند، همراه با خانواده و نیز فرزندان دو شهید مدافع حرم شهید موسی رجبی و شهید رزاقی در سالن همایشهای پژوهشگاه رویان و با حضور دکتر شاهرودی، رئیس پژوهشگاه رویان و نیز اعضاء هیئت رئیسه و مسئول شورای فرهنگی پژوهشگاه رویان، از ایشان تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه رویان کروناویروس نقاشي پژوهشگاه رویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با معلمانِ منتخب و نمونه استان در سالن اجتماعات اداره‌کل آموزش و پرورش گیلان ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه، به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اشاره و اظهار داشت: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد(ع) فرمودند "کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت."

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند تصریح کرد: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود شد معلمِ جبهه مقاومت.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: طبق روایتِ امام سجاد(ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراهِ خوب داشته باشد و لذا در هرجا نیازمند به معلم هستیم؛ معلمی که به ما درس و پیام دهد.

امام جمعه رشت بیان کرد: طبق روایتی دیگر از بزرگان، "کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است" یعنی پیدا کردن استادِ خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌‌.

وی معلمی را شغل انبیاء دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقاء معنوی و علمی خود تلاش کند افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقاء خود سعی کنید برای ارتقاء علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان‌ِ خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هرآنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد:‌ اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده است به این دلیل است که‌ آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر ضرورت همراهی‌ با نیکان و معلمانِ خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»